e
Banner

Etiketler: alişan lojistik



Alışan ile Interbulk Grup’tan güçbirliği


Yayın: 06-10-2012
Kategori: Lojistik

Global lojistik pazarının Hollanda merkezli lider sıvı ve kuru mal taşıma şirketi Interbulk Grup, Türkiye’de yerel zincir temsilcisi olarak Alışan Lojistik ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.





Alışan Lojistik, Avrupa-Türk Cumhuriyetleri hattında



Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim Avrupa-Türkiye ve Avrupa-Ortadoğu hattından sonra şimdi de Avrupa ile Türk cumhuriyetleri arasındaki projelere yoğunlaştıklarını açıkladı.





Alışan Lojistik depolama çözümlerini geliştiriyor



Alışan Lojistik depolama alanındaki faaliyetlerine bir yeni bölge daha ekledi.





Alışan Lojistik’in yeni bölgesi Gaziantep



Kurulduğu 1985 yılından beri profesyonel uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik; faaliyet alanlarına bir yeni bölge daha ekledi.





Alışan Lojistik tehlikeli madde lojistiğine yön veriyor



1985 yılında uluslararası nakliye firması olarak kurulan Alışan Lojistik, konularında uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik talepler için farklı çözümler üretiyor.





Alışan Lojistik’in iki projesi daha TÜBİTAK tarafından onaylandı


Yayın: 13-10-2022
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, teknoloji ve dijitale yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. AR-GE Merkezi tarafından, üniversiteler ve proje ortakları ile birlikte gerçekleştirilen iki proje daha Tübitak tarafından onaylandı.




Alışan Lojistik geleceğe yatırım yapıyor


Yayın: 20-10-2022
Kategori: Lojistik

Proje bazlı terzi dikimi entegre lojistik çözümler geliştirmeye odaklanan Alışan Lojistik, depolama, filo ve katma değerli hizmetlere yönelik yatırımlarını sürdürüyor. İntermodalin gelecekte bir numaralı taşıma modu olacağını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, kapıdan-kapıya hızlı, etkili ve güvenilir çözümler sundukları bu alanda gerekli inovasyon ve değişimleri yapmaya hazır bir altyapıya sahip olduklarını açıkladı. 




Alışan Lojistik’in iklim değişikliği skoru “B-” olarak açıklandı


Yayın: 21-03-2024
Kategori: Lojistik

Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project-CDP) 2023 derecelendirme sonuçlarında Alışan Lojistik’in iklim değişikliği skoru “B-” olarak açıklandı. Söz konusu skor ile Alışan Lojistik, global ortalamanın üzerine çıkarak, lojistik sektöründeki çevreye duyarlı yaklaşımını ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunma kararlılığını bir kez daha kanıtladı.